Lilian

paraveterinair
Als klein meisje had ik maar één droom, dat is dierenarts worden.
Voor de opleiding Paraveterinair heb ik in 2014 stage gelopen bij Dierenkliniek Muggenburg, nadien ben ik gewoonweg blijven ‘plakken’.

Na het behalen van mijn diploma voor de opleiding Paraveterinair in Barneveld ben ik verder gaan studeren. Zo volgde er een HBO propedeuse dier- en veehouderij in Dronten waarmee ik vervolgens kon starten met de opleiding Diergeneeskunde aan de Universiteit van Gent in 2017. Met een aantal jaar hoop ik dan ook afgestudeerd dierenarts te mogen zijn!

Naast het studeren ben ik geregeld wat uren in de kliniek aanwezig, al dan niet op vaste dagen. We werken hier met een enorm fijn en hecht team samen wat mij toelaat om ontzettend veel ervaring op te doen in dit prachtige vakgebied. Het is een voorrecht om geneeskunde te combineren met de liefde en passie voor dieren, iedere dag geeft weer nieuwe uitdagingen en is nooit hetzelfde. Het contact met de eigenaren, ze kunnen informeren, helpen en ondersteunen vind ik een mooi en belangrijk onderdeel van dit vak.

Mijn vriend heeft een melkveehouderijbedrijf in Wieringerwaard en zelf heb ik vier schapen, genaamd: Guus, Gijs, Freek en Bethje. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door tussen de landbouwhuisdieren, met name rundvee en kleine herkauwers.

Ik zie u graag bij Dierenkliniek Muggenburg!

Kundig in: assisteren bij chirurgie

Werkt op: Vanwege mijn studie in Gent komt u mij op wisselende dagen tegen in de praktijk.