Pensioen Jacques Willig

Beste huisdierbezitter,

Na ruim 35 jaar als dierenarts gewerkt te hebben, waarvan de laatste 5 jaar bij team dierenkliniek Muggenburg, gaat Jacques Willig vanaf 1 januari 2019 met pensioen.

We willen u als klant hiervan op de hoogte brengen en begrijpen dat het voor u en uw huisdieren een gemis zal zijn.

Jacques is zeer belangrijk voor ons team, echter wij hopen dat u in de afgelopen 5 jaar binnen ons team voldoende aansluiting heeft gevonden met uw dieren bij een of meerdere dierenartsen.
Indien u het prettig vindt om zoveel mogelijk door 1 arts geholpen te worden, kunt u dit ten alle tijden aangeven bij het maken van een afspraak.
Tevens hebben we binnen ons artsenteam, per 1 aug. j.l. een zeer ervaren mannelijke collega aangenomen, dit als u het prettiger mocht vinden om door een man geholpen te worden.

Wij zijn Jacques enorm dankbaar voor zijn steun en kennis de afgelopen 5 jaar en wensen hem een heerlijke rustige tijd toe samen met zijn vrouw. We zullen hem enorm gaan missen.

Voor de diereigenaren van ( kleine) herkauwers, paarden, varkens en ezels hebben wij geregeld dat de buurtcollegae Dierenartsen van:

– DAP Schagen in Schagen 0224-213527 (u kunt hier niet terecht voor varkens)
en
– Duin tot Dijk Dierenartsen in Winkel (0224-524090)
en
Noord-Scharwoude (0226-320765) voor u klaar staan

Natuurlijk bent u vrij in uw keuze.

Voor uw Gezelschapsdieren blijven wij uiteraard wel graag voor u beschikbaar en evt. voor dieren in en om het huis kunnen wij ook thuisvisites blijven verzorgen.

Wij danken u voor uw vertrouwen in onze kliniek. Wij wensen u en uw dieren een fijn en gezond 2019 toe!

Indien u vragen heeft kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen en staat ons team uiteraard voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Ilona Wegman en team Dierenkliniek Muggenburg