Open dag bij Dierenkliniek Muggenburg was een feest

Na weken van voorbereidingen, was het afgelopen zaterdag 30 maart eindelijk zover. Onze Open Dag om samen met ons team, huisdiereigenaren, klanten, familie en buren het 5-jarig jubileum van Dierenkliniek Muggenburg te vieren. Vanaf het moment dat wij onze eerste gasten mochten ontvangen ging de zon schijnen en daar hebben we de hele dag van mogen genieten!

Onder het genot van koffie, thee & overheerlijke wentelteefjes (verzorgd door Miranda van de Wentelteefjes met haar mooie rode foodtruck) hebben veel mensen een kijkje genomen in onze praktijk.
Voor de kinderen was er een springkussen (mogelijk gemaakt door Event 4 All) en konden ze ook geschminkt worden door onze collega dierenarts Mariska.

De quiz die we hadden uitgeschreven is door veel bezoekers gemaakt. Vol enthousiasme werden de vragen door u ingevuld. De winnaars zijn inmiddels bekend! Ze worden binnenkort hiervan op de hoogte gesteld en krijgen de door hun gewonnen prijs overhandigd door dierenarts en praktijkeigenaar Ilona Wegman.

We willen al onze gasten bedanken voor hun bezoek en interesse in onze praktijk! Wellicht vieren we over 5 jaar weer zo’n gezellig feest met elkaar!