Maandactie november en december

We gaan de laatste maanden van het jaar in. Vooral in december worden we steeds eerder geconfronteerd met vuurwerk. Met name onze huisdieren kunnen daar enorme last van ondervinden. Om uw huisdier wat rustiger deze periode in te laten gaan, adviseert de kliniek het gebruik van Zylkene of Telizen (beide te gebruiken voor hond EN kat).

Zylkene kan u gebruiken bij honden en katten die geconfronteerd worden met abnormale situaties of gebeurtenissen: een verhuizing, alleen thuis zijn, nieuwe mensen of dieren, reizen, vuurwerk,… Dit voedingssupplement zorgt voor een ontspannen gevoel zonder dat het dier suf wordt. Zo kunnen ze zich rustiger aanpassen aan nieuwe situaties en zal het leerproces vlotter verlopen.(Aanvullend diervoeder op basis van melkeiwitten)

Telizen is een rustgevend voedingssupplement voor honden en katten. Het vermindert gedrag geassocieerd met angst, helpt het dier kalmeren en bevordert de ontspanning zonder bijwerkingen, zoals slaperigheid of andere ongemakken. Niet alleen te gebruiken in de vuurwerkperiode, maar ook toepasbaar bij angst op straat, angst voor mensen of andere dieren, angst door verandering van woon- of familiesituatie of angst voor een bepaalde situatie (trimmer, dierenartsbezoek, autorit, etc.).

ONZE MAANDACTIE VOOR NOVEMBER & DECEMBER:
10% KORTING OP UW AANKOOP VAN ZYLKENE E/O TELIZEN.

Heeft u vragen over het gebruik? Stel deze gerust aan onze dierenartsen en assistentes. Wij informeren u graag.